Wishlist
Начало / Новини / Fabrizio Parisi и The Editor върнаха хита от 90-те "The Boy Is Mine"

Fabrizio Parisi и The Editor върнаха хита от 90-те "The Boy Is Mine"

18 Април 2020
Fabrizio Parisi и The Editor върнаха хита от 90-те "The Boy Is Mine"

Топ продуцентът Fabrizio Parisi отбеляза четвърти проект, който се качва директно на засилена ротация в престижната музикална телевизия в Европа и втори, заедно с музикалния си партньор The Editor. Това е ремиксът на култовия хит от 90-те "The Boy is Mine", за който дуетът Бранди и Моника получават „Грами“ и три награди от сп. „Билборд“ през 1998 г.

Преобразеното парче във версия 2020 г. е изпято от австралийската звезда Грег Гулд (Greg Gould) и Пейтън (Peyton) - британецът, наричан „най-разпознаваемият глас на хаус музиката“. Двамата записват "The Boy Is Mine" като водещ сингъл за албума на Гулд „1998“, състоящ се само с класики от 90-те. Всички приходи от тавата са пренасочени към фондацията на сънародничката му – звездата Оливия Нютън-Джон, за борба с рака. Жестът е почит към втората майка на Гред - Шарън, изгубила битката с коварната болест по време на записите на „1998“.

Щом финализират "The Boy Is Mine" в студио Гулд и Пейтън виждат потенциала в него и веднага се обръщат към Fabrizio Parisi и The Editor да му направят ремикс. Едва излязъл на пазара, ремиксът предизвиква мигновения интерес на европейската музикална телевизия, които лично се свързват с италианския диджей, с български корен, за да му поискат разрешение за излъчване. 


Видеото на "The Boy is Mine" е дело на самите изпълнители Грег Гулд и Пейтън, жертви на училищен тормоз преди години, а днес активисти за даване на гласност на проблема и търсене на публично решение. В главната роля е най-известната австралийска актриса от сапунени сериали Лин МакГренгър (Home & Away), която си партнира с Кзандър Дарк. Момчето освен малък талантлив актьор е и едно от многото деца също жертва на тормоз от съучениците си. Той умело пресъздава самотата и тъгата на всички деца, които са поставени в позицията на слабия. 

Само дни след като видеото прави своята премиера, майката на Кзандър – Джаки, споделя история от истинското им ежедневие. „Когато отидох да взема Кзандър от училище едно хлапе дотича до мен и ми каза „Майка ми се разплака, като гледа това видео“, след което се обърна към сина ми и добави: „Страхотна игра, приятелю. Беше наистина яко“. След като излязохме от училище Кзандър ми разказа: „Това дете ме намери на игрището днес и ми каза, че много съжалява за всичко, което ми е причинил. Каза, че видеото го е накарало да промени мнението си децата, които тормози и повече няма да го прави“.

До момента топ тандемът Fabrizio Parisi и The Editor имат два общи проекта в известната музикална телевизия – новият ремикс на "The Boy is Mine" и хита от миналата есен "Let it Play", изпълнен от Валентина. В началото на 2019-та, заедно с Тони Рикев, Fabrizio Parisi създаде песента "Tell Me Right" за младата изпълнителка на Вирджиния Рекърдс Ева Пармакова, която директно влезе в световната музикална медия, а преди това, заедно с космическия глас на народната певица от „Мистерията на българските гласове“ Гергана Димитрова – Белонога пуснаха парчето Aurora за слушане в цял свят.


the хита fabrizio parisi editor върнаха mine boy 90-те
Сподели
Свързани новини