Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ето кои са осемте финалисти в „Игри на волята“ 5

Ето кои са осемте финалисти в „Игри на волята“ 5

Михаил Кръстев отстрани Виктория Пенелова и намери място във финалите

24 Ноември 2023
Ето кои са осемте финалисти в „Игри на волята“ 5

Плувецът Михаил Кръстев е последният участник в “Игри на волята” 5, който си завоюва място във финалната осмица. Той победи в зрелищна битка акробатката Виктория Пенелова. Тя се представи много добре в оспорвания двубой, но се разделя с мечтата си да бъде първата жена победител в “Игри на волята”. Пенелова даде интервю за The Voice, което може да гледате и слушате утре, 25/11, в 10:00 и 17:00 часа в ефира на радиото и телевизията.

Така вече са ясни осемте финалисти, които ще се борят за победата в сезон 5 на екстремното риалити. От племето на Старейшините това са Михаил, компютърният гений Момчил Василев, олимпийската легенда Краси Дунев и бившата волейболистка Денислава Велкова. От племето на Гладиаторите в топ 8 влизат бизнес дамата Виолета Стайкова, милионерът Мартин Николов - Елвиса, зъботехникът Иван Рълев и бившият футболист Благомир Мастагарков.

финалисти Игри на волята гладиатори

Още утре великолепната осмица ще се изправи в битка на Арената, която ще определи кой ще е първият застрашен от елиминация. Напрегнатото съревнование ще тества паметта на финалистите, а за един от тях грешката в играта може да се окаже фатална.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в събота, 25 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. Интервютата, които участниците дават за The Voice може да откриете в сайта ни www.thevoice.bg.

финалисти Игри на волята 5 старейшини гладиатори
Сподели
Свързани новини