Wishlist
Начало / Новини / Essosa споделя новия си сингъл „Only One“

Essosa споделя новия си сингъл „Only One“

24 Април 2024
Essosa споделя новия си сингъл „Only One“

Британската RnB певица Essosa пуска най-новия си сингъл „Only One“, продуциран от Maestro [Rihanna, J Hus, JVCK JAMES] и написан съвместно от Essosa и James Essien. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Слушайте ТУК.

Новият сингъл е продължение на "Tell Nobody" и черпи вдъхновение от музиката на Justin Timberlake и Janet Jackson. „Only One“ ни пренася назад във времето със звука от 2000-те години, със своя ритъм с ускорено темпо и енергични синтезатори, докато вокалите на Essosa допълват парчето с нейния отличителен стил. Поп/RnB песента служи като химн за жените да помнят да не правят компромиси, когато става дума за връзки, да търсят само това, което заслужават и да не приемат нищо по-малко.

Говорейки за „Only One“Essosa обяснява:

„„Only One“ ни напомня да изискваме повече за себе си и да сме готови да се откажем от всяка ситуация, която вече не ни служи. Любовта към себе си е от първостепенно значение. Звукът ми е с дълбоки корени от 90-те, черпейки вдъхновение от хора като Janet Jackon и Kelis.“

Видеото с ретро нюанси, заснети от Roisino, показва как Essosa провежда прослушвания за танцьори, преминавайки щателно през процеса на елиминиране, докато не намери единствения си. 

Essosa беше избрана за „изгряваща звезда“ на Soundcloud за юли 2023 г.; признание, присъдено преди това на Strandz и певицата/композитор Kenya Grace. Нейната пробивна песен „Waste my Time“ дебютира за първи път в TikTok, като получи 500 милиона гледания и генерира над 16 милиона стриймвания в световен мащаб. Със съвместни участия на Kaytranada, Victoria Monet и Tay Keith, Essosa се стреми да прави свежа, но и носталгична музика.

The Voice - We Love Music!          

only one essosa
Сподели
Свързани новини