Wishlist
Начало / Новини / Eneli проправя път към сърцата ни с новия си сингъл - LOVER

Eneli проправя път към сърцата ни с новия си сингъл - LOVER

30 Октомври 2021
Eneli проправя път към сърцата ни с новия си сингъл - LOVER

​Eneli влиза в сърцата ни с новия си сингъл - "Lover". Певицата пусна новата си песен, която ще се вмести чудесно в плейлиста Ви. 

"Lover" е мистериозно приключение, разказващо за една забранена любов с отворен край. Именно той е причината въображението ни да се развихри и сами да си представим какво се е случило след края на историята. Тракът има и ориенталски елементи, които ще ви накарат да си го пускате постоянно. 

Текстът на песента е написан от Cezar Guna, Eneli и Manuela Alexa, а музиката - от Cezar Guna, Emanuela Alexa, Andrei Ursu (wrs), Eneli и Costel Dominteanu. Продуцент на парчето е Costel Dominteanu, а музикалното видео е режисирано от San. 

"Lover е песен за любовта, нейните капани и войната между невинността и изкушението. Ориенталските елементи й придават свежо звучене, а музикалното видео следва историята, наблягайки на двата свята, които съществуват във всеки един от нас. Тази песен беше предизвикателство за мен, защото е много различна от всичко, което съм правила досега. Така се чувствам" - споделя Eneli за новия проект. 

Певицата е позната в dance/house музикалните жанрове. Колаборирала е с Vanotek по парчето "Back to me", което събра 33 милиона гледания в YouTube. Двамата издадоха и "Tell Me Who", която към момента има 16 милиона гледания, както и 35 милиона във ремикс версията на Slider & Magnit. Eneli бе и част от "Save Me" - проект, направен съвместно с Mahmut Orhan, който има 106 милиона гледания, както и "Mhm Mhm" feat. Manuela Riva с 38 милиона гледания. 

Тя започва проекта Eneli с кавъри в YouTube. По-късно заминава за Лондон, където завършва магистър с музикална специалност и колаборира с едни от най-популярните DJ-и в света. Eneli има участие в създаването на огромен каталог от песни, успешни на международния пазар. Едни от най-големите й успехи досега са платинум диск в Русия, номинация за награда на MTV Europe Music и песен, влязла в класацията на Billboard Dance в САЩ. 

сингъл към път новия сърцата eneli lover проправя
Сподели
Свързани новини