Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Eminem ще открие церемонията на Видео музикалните награди

Eminem ще открие церемонията на Видео музикалните награди

09 Септември 2024
Eminem ще открие церемонията на Видео музикалните награди

Организаторите на Видео музикалните награди съобщиха, че тази година церемонията ще бъде открита от изпълнение на Eminem. Отличията за видеоклипове ще бъдат раздадени в сряда в Ню Йорк. 

Рап иконата ще изпълни селекция от песни от 12-ия си албум "The Death of Slim Shady (Coup de Grace)", който неотдавна се превърна в неговия 11-ти запис начело на американската класация Billboard 200.

Последното музикално представяне на Еminem на церемонията на наградите беше през 2022 г., когато той беше в компанията на Snoop Dogg за общото им парче "From the D 2 The LBC". През 2012 г. Eminem участва в изпълнението на Dr. Dre и Snoop Dogg на песните “Forgot About Dre” и “Still D.R.E.”

За последно Eminem откри церемонията с изпълнение на “Not Afraid” през 2010 г., което беше последвано от дуета му с Rihanna “Love the Way You Lie”. През 2000 г. рапърът изпълни хитовете си “The Real Slim Shady” и “The Way I Am”, като участието му тогава включваше над 100 негови двойници.

 

Eminem има 8 номинации за наградите тази година. Сингълът “Houdini” от новия му албум е сред претендентите в категориите за най-добро видео, най-добър хип-хоп, за режисура, монтаж и визуални ефекти на музикално видео, както и за най-добра песен на лятото. Рапърът е номиниран и за артист на годината, както и за най-иконичното изпълнение на церемония на Видео музикалните награди, като в тази категория е именно гореспоменатото му участие през 2000 г.

Ако спечели поне една от номинациите си Eminem ще се изравни с Peter Gabriel за най-много награди от церемонията за изпълнител - общо 13. Тук жените се представят доста по-добре - Beyoncé е звездата с най-много награди - 27, следвана от Taylor Swift (23), Madonna (20) и Lady Gaga (18).

Eminem е вторият най-номиниран за наградите изпълнител с общо 67 номинации. Преди него със 71 номинации е Madonna.

На събитието в сряда водеща ще бъде рапърката Megan Thee Stallion. Кaty Perry ще получи награда за цялостна кариера и ще изпълни селекция от своите хитове през годините. Музикални изяви на церемонията ще имат също Anitta (с Fat Joe, DJ Khaled + Tiago PZK), Benson Boone, Camila Cabello, Chappell Roan, GloRilla, Halsey, KAROL G, Lenny Kravitz, LISA, LL COOL J, Rauw Alejandro, Sabrina Carpenter и Shawn Mendes.

The Voice – We Love Music!

eminem houdini the death of slim shady (coup de grace)
Сподели
Свързани новини