Wishlist
Начало / Новини / Emily Ratajkowski иска прошка от Olivia Wilde след като беше видяна да се целува с Harry Styles

Emily Ratajkowski иска прошка от Olivia Wilde след като беше видяна да се целува с Harry Styles

28 Март 2023
Emily Ratajkowski иска прошка от Olivia Wilde след като беше видяна да се целува с Harry Styles

Източник твърди пред Page Six, че Emily Ratajkowski моли за прошка своята приятелка Olivia Wilde, след като излезе видео в което моделката се целува с бившия на Olivia, певецът Harry Styles.

През миналия уикенд, Daily Mail публикуваха видео, в което Styles и моделката се целуват на улица в Токио.

Източник твърди, че Wilde и Ratajkowski са приятелки и сега Emily се моли Olivia да ѝ прости. "Това е предателство", твърди източникът.

Наскоро двете бяха заснети на партито на Vanity Fair на наградите Оскарите на 12 март, заедно с британската моделка Adwoa Aboah

Миналия юни, Wilde и Emily седяха заедно във вип ложата по време на концерт на Styles в Париж и бяха видени да танцуват заедно. 

След като разбрала за отношенията на бившия си с Ratajkowski, Olivia казала, че не иска да има нищо общо с това. "Тя стои възможно най-далече от това", казва източникът. "Фокусира се върху децата и работата си. Не иска да има нищо общо с тази бъркотия".

Wilde и Styles се разделиха през ноември 2022 г. , след две години заедно. Ratajkowski в момента се развежда с Sebastian Bear-McClard след четиригодишен брак. Двамата имат син на две. 

Представители на Ratajkowski, Wilde и Styles отказват да коментират случката.  

harry styles emily ratajkowski olivia wilde
Сподели
Свързани новини