Wishlist
Sia ft. Sean Paul
Sia ft. Sean Paul
Cheap Thrills
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ellie Goulding в интернет сватба

Ellie Goulding в интернет сватба

22 Април 2020
Ellie Goulding в интернет сватба

В условията на пандемия и самоизолация, хората по целия свят пренесоха социалния си живот в интернет пространството, включително важни семейни събития като сватбите.

Двойка във Великобритания не се отказа от това да се врече във вярност въпреки ситуацията, като церемонията се състоя онлайн, а близките им присъстваха виртуално на щастливия момент.

Изненадата за младоженците дойде, когато се оказа, че сред гостите на празненството им е самата Ellie Goulding.

Певицата се включи на живо с китара в ръце и изпълни хита си "Love Me Like You Do", който послужи за музикален фон за първия танц на Hayley Pitman и Harvey Skelton като съпрузи.

"Поздравления, Harvey и Haley", каза певицата преди серенадата. “И двамата сте герои и всички ви обичаме”.

Сватбата била организирана от специализиран британски сайт, а голямата музикална изненада била в чест на Hayley, която работи в Националната здравна служба и съответно е от хората на първа линия в борбата с коронавируса във Великобритания.

А защо точно "Love Me Like You Do"? Защото това е била песента, която булката искала да звучи в църквата, докато тя върви към олтара. Според плановете сватбената церемония трябвало да се проведе по-миналия уикенд, но заради епидемията била отложена и организирана в онлайн пространството.


Снимка: Instagram

ellie goulding интернет сватба
Сподели
Свързани новини