Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran с коледен подарък за феновете

Ed Sheeran с коледен подарък за феновете

21 Декември 2020
Ed Sheeran с коледен подарък за феновете

Ed Sheeran представи първата си нова музика от 18 месеца. Песента се казва "Afterglow" и за нея музикантът намекна едва вчера. В социалните мрежи той информира, че ще ни направи "коледен подарък". 

“Написах "Afterglow" миналата година и исках да я чуете”, казва британският изпълнител в изявление, "Не става дума за сингъл от следващ албум, а просто песен, която обичам и се надявам и вие да обикнете. Насладете й се! Пожелавам ви безопасни и щастливи празнични почивни дни и хубава Нова година. Аз се връщам в страната на татковците, чао”.

Ed Sheeran не е издавал нищо ново от албума "No.6 Collaborations Project" през 2019 г., в който имаше дуети със Stormzy, Justin Bieber, Camila Cabello и Cardi B

Макар и зает с грижите за дъщеричката си, за чието раждане той съобщи през септември, Ed продължи благотворителната си дейност - миналия месец певецът дари 10 000 паунда на болницата, която се грижеше за вече покойната му баба. Средствата ще бъдат използвани за купуване на музикални инструменти за пациенти с деменция и други специални нужди. По-рано през годината той дари и 170 000 паунда на училището, в което е учил. 

*Снимка: Facebook

феновете sheeran подарък коледен
Сподели
Свързани новини