Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran издава “Autumn Variations”

Ed Sheeran издава “Autumn Variations”

30 Септември 2023
Ed Sheeran издава “Autumn Variations”

Новият албум “Autumn Variations” е анонсиран миналия месец и Ed Sheeran казва за него: „Миналата есен открих, че приятелите ми и аз преминаваме през толкова много промени в живота си. След летните горещини всичко или се успокоява, уталага, достига върха, или се разпадна“.

„Когато преминавах през труден период в началото на миналата година, писането на песни ми помогна да разбера чувствата си и да се примиря с това, което се случва, и когато научих за различните неща, които са се случвали на моя приятел, написах песни, някои от негова гледна точка , някои от моя, за да уловя как той и аз гледахме на света по онова време. Имаше моменти на влюбване и нови приятелства, но имаше моменти на разбито сърце, депресия, самота и объркване. Баща ми и брат ми ми разказаха за композитор на име Elgar, който композирал „Enigma Variations“, където всяка от 14-те композиции беше за различен негов приятел. Това ме вдъхнови да направя този албум. Когато записах “Subtract” с Aaron Dessner, веднага превключихме за новия албум. Пишехме и записвахме без прекъсване и този албум се роди от това партньорство. Чувствам, че той е уловил усещането на есента толкова чудесно в своя звук и се надявам всички да го обичат толкова, колкото и аз.”

 

Ed Sheeran ще изнесе два разпродадени концерта в Royal Albert Hall в Лондон на 18 и 19 ноември. Предстои да изпълни изцяло предстоящия си албум „Autumn Variations“ и двете вечери – където Ed ще бъде придружен от група на живо и струнна секция – това ще бъде единственият оставащ шанс да го видим да изпълнява в Обединеното кралство тази година.

ed sheeran “autumn variations” Ед Шийрън
Сподели
Свързани новини