Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran и The Chemical Brothers са сред артистите, взели участие в благотворителна томбола за Украйна

Ed Sheeran и The Chemical Brothers са сред артистите, взели участие в благотворителна томбола за Украйна

01 Април 2022
Ed Sheeran и The Chemical Brothers са сред артистите, взели участие в благотворителна томбола за Украйна

Много изпълнители и музикални групи сред които са Ed Sheeran, Snow Patrol, Elbow, The Chemical Brothers и George Ezra, се обединиха за да направят ексклузивна томбола, приходите от която ще отидат към "Комитетът за спешни случаи", който оказва хуманитарна помощ на украински бежанци.

Организацията на обединените нации обяви, че над 10 милиона души са напуснали домовете си, за да избегнат войната в Украйна, като три милиона и половина от тях вече са напуснали страната. На украинската граница с Полша, Румъния, Унгария, Словакия и Молдова, се струпват хора пристигащи само с това, което могат да носят на ръце. Тези хора се нуждаят от подслон и храна, а най-ефективния начин за помощ е набирането на средства, колкото се може по-скоро.

Затова музикалните звезди се включват в акцията, чрез която срещу 5 паунда може да бъде закупен билет, който да участва в томбола с награди. Всички приходи от билетите ще отидат за благотворителност. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип, а човек ще може да закупи до десет билета за всяка награда. Организаторите на томболата, Crosstown Concerts, споделят, че томболата ще продължи колкото е нужно за набирането на средствата, като всяка седмица ще обявяват допълнително награди.

Една от първите награди ще е възможността победителите да се срещнат с Ed Sheeran и с него да гледат мачовете на ФК Ипсуич Таун. Сред другите награди са билет за концерт на The Chemical Brothers за концерта им в Castle Howard, VIP билети за концерт на George Ezra, както и много други.

Преди няколко дни Ed Sheeran участва в благотворителния концерт за Украйна, излъчен по британската телевизия ITV, който успя да събере приходи от над 12 милиона паунда.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

View this post on Instagram
the sheeran brothers участие сред chemical благотворителна артистите украйна взели томбола
Сподели
Свързани новини