Wishlist
Начало / Новини / Джеймс Камерън пропуска премиерата на "Аватар" заради Ковид

Джеймс Камерън пропуска премиерата на "Аватар" заради Ковид

13 Декември 2022
Джеймс Камерън пропуска премиерата на "Аватар" заради Ковид

Джеймс Камерън беше принуден да пропусне премиерата на филма „Аватар: Природата на водата“ в Лос Анджелис, след като според съобщенията е дал положителна проба за COVID-19. Режисьорът съобщи новината и се извини на феновете по време на събитие в Природонаучния музей на окръг Лос Анджелис. Той трябваше да бъде и на събитие пред TCL Chinese Theatre, макар че не е ясно дали ще присъства на него.

Това се случва в момент, когато Камерън и актьорският състав на "Аватар" продължават глобалното си турне за популяризиране на дългоочакваното продължение на блокбъстъра, след като го започнаха на премиерата в Лондон миналата седмица.

Звездите Сам Уортингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър и Кейт Уинслет бяха заснети на синия килим на събитието в Лос Анджелис, но Камерън отсъстваше.

Говорейки чрез видеовръзка, Камерън каза на присъстващите в музея, че се е почувствал зле по време на полета от Токио и не е искал да "застрашава" другите, след като е дал положителна проба, съобщи THR.

По-късно говорител на Disney заяви в изявление за американските медии, че Камерън "се чувства добре" и ще изпълни на останалата част от планирания си график.

Още преди излизането си на екран „Аватар: Природата на водата“ вече спечели одобрението на критиката, като получи номинация за най-добър филм: "Златен глобус".

 

Аватар: Пътят на водата
Сподели
Свързани новини