Wishlist
Purple Disco Machine, Sophie and The Giants
Purple Disco Machine, Sophie and The Giants
In The Dark
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Дъщерята на Beyonce и Jay Z показа защо е важно да си мием ръцете по време на пандемията

Дъщерята на Beyonce и Jay Z показа защо е важно да си мием ръцете по време на пандемията

20 Април 2020
Дъщерята на Beyonce и Jay Z показа защо е важно да си мием ръцете по време на пандемията

Blue Ivy Carter обясни нагледно защо е толкова важно да мием ръцете си по време на пандемията от коронавирус. В събота 8-годишната дъщеря на Beyonce и Jay-Z даде добър пример с простичък експеримент в домашни условия. Клипче от демонстрацията публикува гордата ѝ баба Tina Knowles, която написа "Моята брилянтна внучка Blue направи този опит, за да покаже как миенето на ръцете се бори срещу вируса".

Във видеото Blue Ivy използва купа с вода, в която е изсипала малко черен пипер. Подправката служи за онагледяване на коронавируса. Момиченцето потапя пръста си в купичка със сапун, а после в средата на купата с водата. Резултатът е красноречив - при докосването на водата, черният пипер веднага се отдръпва от пръста на детето.

"Ето затова е толкова важно да миете ръцете си", казва Blue Ivy в заключение.

С много по-сериозен тон майката на Blue Ivy Beyonce се включи в онлайн събитието "Един свят: Заедно вкъщи". Певицата отправи послание за вредите от коронавируса и негативното влияние на болестта върху чернокожото население на САЩ.

Lady Gaga беше домакиня на концерта в събота вечерта, организиран от Световната здравна организация и Global Citizen в подкрепа на борбата с пандемията. Събитието събра около 150 млн. долара дарения за каузата.


*Снимка: Instagram/@beyonce

beyonce време пандемията защо показа дъщерята jay важно мием ръцете
Сподели
Свързани новини