Wishlist
Начало / Новини / Dua Lipa със страхотна новина за феновете!

Dua Lipa със страхотна новина за феновете!

24 Март 2020
Dua Lipa със страхотна новина за феновете!

Певицата обяви, че албумът й “Future Nostalgia” ще излезе по-рано от първоначално планираното. Вместо на 3-и април, колекцията ще бъде на пазара още този петък, 27-и март.

Звездата направи съобщението почти през сълзи в социалните мрежи, като не става ясно защо е толкова разстроена, освен, разбира се, заради пандемията от коронавируса, която натисна паузата на живота на планетата. Вероятно другата, по-сериозна причина за състоянието й е, че още през уикенда “Future Nostalgia” изтече в интернет пространството.

В Instagram Live Dua Lipa заяви: “В такива ситуации… трябва да работим активно заедно, за да внесем промяна. Но знаете ли, вместо албумът ми да излезе на 3-и април, албумът ми всъщност ще излезе този петък, 27-и март, за което много се вълнувам. Много се радвам, че ще излезе… Приемете го както искате. Надявам се да ви донесе щастие, да ви накара да се усмихвате и да танцувате. Надявам се да се гордеете с мен”.  

Освен албум в края на седмицата, очакваме и нов сингъл от изпълнителката със заглавие "Break My Heart", който ще пристигне с музикално видео.

По-рано в интервю за “Vogue Australia” Dua Lipa сподели, че албумът й е посветен на трудностите да растеш като момиче в днешния свят. И заяви, че мечтата й е един ден да има свой музикален лейбъл, с който да подкрепи кариерата на талантливи момичета.

Общо 11 парчета са включени във “Future Nostalgia”, сред тях заглавната песен и вече издадените сингли “Don’t Start Now” и “Physical”.

Dua Lipa ще обяви и новите дати за турнето си в Европа.


Снимка : Instagram

феновете dua lipa новина със страхотна
Сподели
Свързани новини