Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Dua Lipa се завръща с новия сингъл „Houdini“

Dua Lipa се завръща с новия сингъл „Houdini“

10 Ноември 2023
Dua Lipa се завръща с новия сингъл „Houdini“

Световната суперзвезда Dua Lipa се завръща с „Houdini“ – дългоочакваната песен, която въвежда началото на нова част от нейния живот, след излизането на разбиващия ѝ албум “Future Nostalgia” през 2020 г. Парчето излезе заедно с официален видеоклип. Песента излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

„Houdini“ дава тласък на разказвателния елемент, който се забелязва в предстоящия проект на Dua. Lipa отбелязва, че „Houdini“ „въплъщава онова усещане към 4 часа сутринта, когато нощта е към края си и вие сте малко потни, но просто не искате партито да свършва.“ Официалното музикално видео, режисирано от Manu Cossu с оператора André Chemetoff, показва как Dua след репетиция в зала за танци преразглежда хореографията си под флуоресцентни светлини. Светлините се отразяват в огледалата на стаята, създавайки оптична илюзия и енергията започва да нараства.

„Тази песен представя най-леките и освобождаващи части от моята необвързаност“, казва Dua. „„Houdini“ е сингъл, който изследва идеята дали някой наистина заслужава моето внимание и време или накрая ще стане призрак. Никога не знаеш къде може да те отведе нещо, това е красотата да си отворен към всичко, което животът ти поднесе. Очаквам с нетърпение да споделя това чувство на предизвикателно блаженство с моите фенове.”

„Houdini“ е написан от Lipa, заедно с Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. и Kevin Parker от Tame Impala, група, която служи като основни сътрудници по време на целия проект, който е продуциран от Parker и Harle. „Голяма част от този албум е написана в онези радостни моменти на абсолютен хаос и радост и чувството на това да се движа в света с лекота и оптимизъм, какъвто и да е резултатът“, казва Dua.

dua lipa
Сподели
Свързани новини