Wishlist
Начало / Новини / Dua Lipa пуска разширена версия на най-новия си сингъл „Houdini“

Dua Lipa пуска разширена версия на най-новия си сингъл „Houdini“

04 Декември 2023
Dua Lipa пуска разширена версия на най-новия си сингъл „Houdini“

Днес глобалната поп звезда Dua Lipa пусна разширена версия на най-новия си хит сингъл „Houdini“. Версията включва нов куплет, разкрит в интервюто “The Breakdown” на Dua за Rolling Stone, където тя говори за създаването на песента и тийзва новия си албум от 5DB Studios в Лондон. Можете да чуете разширената версия тук.

„Когато бях в студиото и работех върху „Houdini“ с моите сътрудници, винаги сме имали тази мечта да издадем клубен хаус микс на сингъла“, обяснява Dua. „Песента вече беше перфектният саундтрак за една бурна вечер навън, но новият трети куплет просто я извежда на съвсем ново ниво. Издаваме го малко по-рано от очакваното, но феновете просто нямаха търпение! Мислете за това като за ранен празничен подарък от мен за вас.“

„Houdini“ дава тласък на разказвателния елемент, който се забелязва в предстоящия проект на Dua. Песента е написан от Lipa, заедно с Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. и Kevin Parker от Tame Impala, група, която служи като основни сътрудници по време на целия проект, който е продуциран от Parker и Harle.

Само за няколко седмици „Houdini“ вече се превърна в страхотно допълнение към дискографията на Dua. Парчето се изстреля направо на върха на еърплей класациите в Обединеното кралство, което го прави 11-ият запис на Dua #1 в Обединеното кралство и стана #1 музикален видеоклип в света в YouTube в седмицата след пускането му. „Houdini“ също така осигури най-големите глобални стриймвания на Dua в първия ден и първата седмица на издаването и отбеляза най-високия дебют на Dua в Billboard Hot 100. Еуфоричният клубен сингъл веднага получи одобрение от Rolling Stone и Billboard, които отбелязаха, че песента е станала „моментален хит“, както и Pitchfork и Vogue, които я нарекоха „поп майсторски клас“. „Houdini“ следва летния хит на Dua „Dance The Night“ от касовата сензация Barbie, който наскоро ѝ донесе две номинации за "Грами" за “Песен на годината” и “Най-добра песен, написана за визуални медии.”

dua lipa
Сподели
Свързани новини