Wishlist
Начало / Новини / Dua Lipa отвърна на шегите, че е постоянно на почивка

Dua Lipa отвърна на шегите, че е постоянно на почивка

19 Януари 2024
Dua Lipa отвърна на шегите, че е постоянно на почивка

Dua Lipa адресира шегите, че непрекъснато е на почивка.

Наричана „кралицата на ваканцията“ в социалните мрежи след честите ѝ публикации на почивка на места като Кан и Ибиса, певицата се обърна към коментарите на фенове за това, че постоянно отделя време за пътуване.

Говорейки пред Rolling Stone в ново интервю, Lipa сподели за честите си почивки.

„Мисля, че хората бързо забравят, че бях на турне до края на декември. Имах чувството, че съм пропуснала толкова много време със семейството и приятелите си. Това показва колко кратко е нашето внимание, поради което музиката излиза много по-бързо“, каза тя. Разбира се, щях отида на шибана ваканция и да се отпусна през годината. Докато си върша работата, спазвам крайните си срокове, тогава ще намеря и начин да се отпусна. Наистина се работи усилено и се почива усилено. Защо не?"

На друго място в интервюто Lipa каза, че миналото на някои банди от ерата на бритпопа, включително Blur и Oasis, са се държали "неприятно".

„Понякога трябва да отделяте изкуството от човека... По-скоро е музикалният елемент, аспектът от него, с който наистина съм свързана. Начинът, по който [някои брит-поп изпълнители] са действали, нещата, които са направили, със сигурност са отвратителни. Това е цялата работа.“

В други новини, Lipa наскоро сподели, че нейният предстоящ албум с „психеделичен поп“ е вдъхновен от Primal Scream и Massive Attack.

dua lipa
Сподели
Свързани новини