Wishlist
Начало / Новини / Dua Lipa описа приятелството си с Katy Perry

Dua Lipa описа приятелството си с Katy Perry

20 Март 2024
Dua Lipa описа приятелството си с Katy Perry

По време на световното турне на Katy "California Dreams" през 2011 г. тя покани няколко фенове да танцуват на сцената с нея по време на всяко шоу - и Dua беше една от малкото късметлии, избрани по време на концерта ѝ в Лондон.

28-годишната певица на "New Rules" коментира как отношенията ѝ с хитмейкърката на "Teenage Dream" се е променила през годините от онзи момент.

„Обичам Katy! Приятелки сме си. Мисля, че тя е невероятна“, каза Dua пред Rolling Stone за поп звездата, която посети едно от първите ѝ шоута в САЩ в Hollywood Palladium през 2018 г. „Това беше момент на завършване на един цикъл, защото когато бях на 15 години, отидох да я видя в Hammersmith Apollo в Лондон. По време на нейното турне "California Dreams" тя изкарваше фенове на сцената и аз бях избрана. Има една неудобна моя снимка от онзи момент...Да получа одобрението на някой като нея, някой на който се възхищавам, е наистина окуражаващо."

Katy междувременно коментира, че когато е видяла Dua за първи път перз 2018 г. , е знаела, че тя ще бъде следващата голяма поп звезда.

The Voice - We Love Music!  

приятелство katy perry dua lipa
Сподели
Свързани новини