Wishlist
The Weeknd
The Weeknd
Dancing In The Flames
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Dua Lipa обявява глобалното си турне „Radical Optimism Tour 2025“

Dua Lipa обявява глобалното си турне „Radical Optimism Tour 2025“

19 Септември 2024
Dua Lipa обявява глобалното си турне „Radical Optimism Tour 2025“

Носителката на 3 награди "Грами" и 7 награди BRIT, глобалната поп звезда Dua Lipa обяви глобалното си турне през 2025 г. – „Radical Optimism Tour“ с над 40 нови дати в Австралия, Нова Зеландия, Северна Америка, Европа и Обединеното кралство през следващата година. Ще има концерти в Южна Америка, датите ще бъдат обявени допълнително.

Съобщението за турнето идва след дългоочаквания дебют на Dua на „Pyramid Stage“ като хедлайнер в на фестивала „Glastonbury 2024“ по-рано това лято. BBC похвали изпълнението ѝ, като каза: „Dua спечели публиката с прецизността на някой, който се е подготвял за този момент от години.“ След нейния завладяващ сет на Гластънбъри, тя веднага разпродаде две последователни вечери на емблематичния стадион Уембли в Лондон за юни 2025 г. Dua достигна нов връх в кариерата си, като търсенето от страна на фенове достигна най-високото си ниво за всички времена.

Турнето „Radical Optimism“ ще започне тази есен с предварително обявени концерти в Азия, включително спирки в Сингапур, Джакарта, Токио, Куала Лумпур и други, преди да приключи на 5 декември в Сеул, Корея в Gocheok Sky Dome. Датите за 2025 г. започват на 20 март в Мелбърн, Австралия в Rod Laver Arena, и включват представления в Сидни, Оукланд, Мадрид, Хамбург, Париж, Амстердам, Лондон, Дъблин, Торонто, Чикаго, Ню Йорк, Маями, Лос Анджелис и още много преди да приключи в Сиатъл в четвъртък, 16 октомври в Climate Pledge Arena. Преди началото на турнето в Азия, Dua ще бъде хедлайнер на Austin City Limits в Остин, Тексас на 5 и 12 октомври.

Феновете могат да се запишат сега за предварителната продажба на билети за концертите на dualipa.com. Общата продажба започва в петък на 20 септември на dualipa.com. 

За шоута в Германия предварителната продажба започва на 18 септември на dualipa.com. Предварителната продажба започва на18 септември в Чехия, Германия, Италия и Франция, Холандия, Испания и Белгия. Общата продажба започва в петък, 20 септември в Чехия, Германия, Италия, Франция, Испания, Холандия и Белгия. Всички билети са налични на dualipa.com.

БИЛЕТИ ЗА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО/ИРЛАНДИЯ: Билетите ще бъдат налични, започвайки с предварителната продажба на O2 Priority на 18 септември на dualipa.com. Общата продажба започва в петък, 20 септември на dualipa.com.

БИЛЕТИ ЗА СЕВЕРНА АМЕРИКА: American Express предоставя достъп до Amex Presale Tickets™, достъпни за членовете на картата за закупуване преди широката публика на 18 септември 
● Предварителната продажба на билетите започва в четвъртък, 19 септември. Общата продажба започва в петък, 20 септември в 10 сутринта местно време на LiveNation.com.

БИЛЕТИ ЗА СЕВЕРНА АМЕРИКА: American Express предоставя достъп до Amex Presale Tickets™, достъпни за членовете на картата за закупуване преди широката публика на 18 септември 
● Предварителната продажба на билетите започва в четвъртък, 19 септември, регистрирайте се сега ТУК. Общата продажба започва в петък, 20 септември в 10 сутринта местно време на LiveNation.com.

Глобалното турне е в подкрепа на третия студиен албум на Dua, „Radical Optimism“, който беше издаден на 3 май 2024 г. чрез Warner Records/Орфей Мюзик. Албумът отиде направо на номер 1 в 11 държави, включително Обединеното кралство, където стана най-големият дебютен албум на изпълнител от Обединеното кралство през 2024 г. и събра най-високите продажби през първата седмица от изпълнител от Обединеното кралство от 2021 г. В САЩ албумът дебютира под номер 1 в класацията за най-добри продажби на албуми на Billboard и под номер 2 в класацията Billboard 200, отбелязвайки най-голямата седмица на продажбите на Dua досега. Беше обявен за „Избор на критиците от The New York Times“, който го приветства като „албум с нон-стоп приятна музика за слушане“, заедно с Variety, които го обявиха за „радостен взрив на поп сцената“. Освен това, The New Yorker похвали, „инструментите са блестящо и непроницаемо пространство, а основната атракция е Lipa“, а Vogue възхвалява, че това е „лятна, самоуверена част от поп блясък… [и] адски закачлива.“

The Voice – We Love Music!   

турне dua lipa radical optimism tour
Сподели
Свързани новини