Wishlist
Начало / Новини / Dua Lipa анонсира Service95

Dua Lipa анонсира Service95

04 Януари 2022
Dua Lipa анонсира Service95

Dua Lipa, глобална супер поп звезда, неколкократна носителка на награди Grammy и BRIT, певица и автор на песни с гордост анонсира новия си проект Service95, който стартира в началото на 2022.

Service95 е културна и социална услуга, създадена да помага на читателя да осмисля света. Тя ще служи като остроумно и обмислено подреждане на списъци, препоръки, истории, информация, мисли, гледни точки и разговори, които няма да чуете, видите или прочетете другаде. Ще има статии от най-въздействащите гласове в света, успоредно с коментари, забавни включвания и препоръки, които ще показват малко известни точки, предприемчиви артисти, „хора на народа“ и съвети при пътуване, които само много пътувала международна звезда може да предложи. “Колкото повече споделяме, толкова по-близки ставаме и толкова повече расте кръгът ни“, казва Dua.

Service95 е вдъхновен от дългогодишния навик на Dua лично да курира обширни препоръки и списъци, да обръща внимание на незабелязани хора, елементи на поп култура, туристически дестинации, скрити съкровища и глобални проблеми с най-близките си приятели. Сега, с предстоящото стартиране на нюзлетъра и подкаста Service95, всички ще бъдат поканени във вътрешния кръг на  Dua.

Абониралите се за безплатния седмичен нюзлетър  Service95 ще получат актуална информация за всичко, от нова ъндърграунд галерия в Сао Паоло до статии, насочващи вниманието към активисти, каузи и комплексни световни проблеми, за които всички можем да научим. Всяко издание ще бъде завършено от персонално писмо от самата Dua, докладващо какво тя слуша, посещава, чува и консумира. “Намирам огромна радост в това да казвам на хората какво съм научила в който и да е град и обичам да намирам връзка в споделените ни преживявания“, казва тя.  “Service95 ще вземе тази идея и ще я предаде на всеки, който е любопитен за живота колкото мен“.

Междувременно, с подкаста  At Your Service слушателите могат да очакват допълнение към нюзлетъра, състоящ се от дълбоки и замислени разговори между Dua и редица високопрофилни гости – много от които няма да намерите в кой да е подкаст.
 

dua lipa анонсира service95
Сподели
Свързани новини