Wishlist
DJ Snake ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B
DJ Snake ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B
Taki Taki
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Dr. Dre въведе Eminem в Залата на славата на рокендрола

Dr. Dre въведе Eminem в Залата на славата на рокендрола

07 Ноември 2022
Dr. Dre въведе Eminem в Залата на славата на рокендрола

Dr. Dre въведе Eminem в Залата на славата на рокендрола през уикенда.

По време на церемонията, проведена в Microsoft Theatre в Лос Анджелис в събота вечерта, хип-хоп магнатът излезе на сцената, за да представи рапъра.
 

„Преди повече от 20 години музикалния продуцент Jimmy Iovine пусна демо касета на човек, който се наричаше Eminem. Първото нещо, което казах, когато го чух, беше: „Какво по дяволите каза току-що?“ Хареса ми толкова много, че не можех да спра да го слушам. Няколко дни по-късно Jimmy ми се обади и каза: „Хей, нали знаеш, че това е бяло момче?“ Бях много учуден...дори не ми беше минало през ума.“

Eminem се появи на сцената за да изпълни своите хитове „Lose Yourself“, „My Name Is“, „Forever“ и „Not Afraid“, наред с други парчета, като концертът включваше специални участия на Steven Tyler и Ed Sheeran.

В своята благодарствена реч Eminem благодари на хора като The Notorious B.I.G, Tupac, Ice Cube и LL Cool J, които са проправили пътя за него да успее като артист.
 

 „Това е направо откачено. Осъзнавам каква чест е за мен да съм тук тази вечер и каква привилегия е да правя музиката, която обичам, и музиката, която на практика спаси живота ми. Те са моите звезди. Това са само няколко от имената, които се надявам да бъдат обмислени в бъдеще за въвеждане в Залата на славата, защото без тях много от нас нямаше да са тук.“


Сред другите звезди, които бяха въведи в Залата на славата бяха Dolly Parton, Pat Benatar и Neil Giraldo, Duran Duran, Eurythmics, Lionel Richie, и Carly Simon.

Цялото шоу ще бъде излъчено по HBO на 19 ноември.

 

Сподели
Свързани новини