Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Dr. Dre и Snoop Dogg пускат коктейли "Gin & Juice"

Dr. Dre и Snoop Dogg пускат коктейли "Gin & Juice"

13 Февруари 2024
Dr. Dre и Snoop Dogg пускат коктейли "Gin & Juice"

Dr. Dre и Snoop Dogg обединиха усилията си, за да пуснат нова гама алкохолни напитки, наречена "Gin & Juice".

Гамата от напитки отдава почит на песента от 1994 г. "Gin and Juice", която присъства в дебютния албум на Snoop Dogg "Doggystyle' и е продуцирана от Dr. Dre. Предварително смесените коктейли се предлагат в четири вкуса – цитрус, пъпеш, маракуя и кайсия – и започнаха да се разпространяват в магазините в САЩ.

Гамата "Gin & Juice" е първият продукт, който ще бъде пуснат като част от новата компания за първокласни спиртни напитки на хип-хоп дуото.

Успоредно с бизнес начинанията си, Dr. Dre и Snoop Dogg си сътрудничат по множество песни, включително "Still D.R.E." от 1999 г., "Nuthin but a G Thang" от 1992 г. и "Kush" от 2010 г., сред много други.

Рапърското дуо също така обяви планове за албум-продължение на "Doggystyle", озаглавен "Missionary". Dr. Dre е продуцент на записа, който ще отбележи първото сътрудничество на двойката от почти три десетилетия.

"Gin & Juice" е най-скорошното начинание на Snoop Dogg в сферата на храните и напитките. Рапърът пуска продукти под компанията Broadus Foods, която той притежава заедно с Master P. По-рано този месец рапърите заведоха дело срещу Walmart, твърдейки, че гигантът е саботирал тяхната марка зърнени храни "Snoop Cereals".

албум snoop dogg dr. dre коктейли
Сподели
Свързани новини