Wishlist
Начало / Новини / Doja Cat обръсна вежди си на живо в Instagram!

Doja Cat обръсна вежди си на живо в Instagram!

08 Август 2022
Doja Cat обръсна вежди си на живо в Instagram!

Doja Cat отговори на феновете, които я попитаха дали е добре, след като певицата обръсна косата си, а по-късно и веждите си на живо в Instagram.

Звездата разкри бръснатата си глава в платформата миналата седмица, преди да излъчи на живо как премахва веждите си. В петък тя направи още един лайф, в който се оплака, че не харесва коментарите, в които хората я питат дали е добре.

„Богата съм, добре съм“, каза певицата.

„Смешно ми е, че хората по някакъв начин са шокирани или отвратени от това, че съм плешива“ , споделя Doja в друг клип. Тя посочи факта, че е изградила музикалната си кариера върху това, което обикновено се възприема като странно или неочаквано от публиката.

Миналата сряда Doja отново влезе в спор с феновете си, след което се оплака, че не може да публикува отговори на публикации в Twitter.

Феновете на изпълнителката ѝ направиха забележка, че се държи негативно и незряло, след като тя написа в Twitter., че хората били глупави.  Doja отвърна с няколко обидни коментара, преди Twitter да ѝ забрани да публикува повече отговори.
 

Сподели
Свързани новини