Wishlist
Начало / Новини / Doja Cat иска да прекрати музикалната си кариера!

Doja Cat иска да прекрати музикалната си кариера!

27 Март 2022
Doja Cat иска да прекрати музикалната си кариера!

Doja Cat написа в Twitter, че иска да прекрати музикалната си кариера, след участието си на фестивал в Южна Америка.

В момента тя се намира в Парагвай, където трябваше да участва на фестивала Asunciónico. Участието ѝ обаче беше отменено заради силните ветрове. Феновете изразиха недоволство от това, че Doja не се е срещнала с феновете си пред хотела, в който е отседнала.

"Нито една снимка не си публикувала от Парагвай, нито един туйт, нито едно стори в Инстаграм дори!!!!", пише гневен фен, като добави "твърде е късно да се извиняваш". В отговор, Doja написа: "Не съжалявам." По-късно се поправи и написа, че всъщност съжалява.

"Doja, преди 4 години постигна успех благодарение на TikTok, какво се случи с твоята скромност? Обичах те",  пише друг фен, на което Doja отговори, че иска да напусне музикалната индустрия.

"Не ми пука вече", написа певицата. "Нямам търпение да изчезна и нямам нужда да вярвате вече в мен. За мен всичко е мъртво, музиката е мъртва, вероятно съм била глупачка, за да си помисля, че трябва да правя музика. Това е кошмар и сега можете да ме отследвате" добави тя.

След концерт в Бразилия, Doja написа: "Не мисля, че шоуто беше много добро тази вечер и съжалявам, но ви благодаря, че бяхте тук и ви обичам. Слава на богу, утре има друг концерт и ви обещавам, че ще бъде по-добър."

иска doja cat музикалната кариера прекрати
Сподели
Свързани новини