Wishlist
Начало / Новини / Дивна с гостуване в "Събуди се" по NOVA TV

Дивна с гостуване в "Събуди се" по NOVA TV

10 Май 2021
Дивна с гостуване в "Събуди се" по NOVA TV

От началото на месец май Дивна води самостоятелно Morning Voice по радио THE VOICE - любимото ти сутрешно предаване в ефира ниБроени дни след това, на 9 май, младата изпълнителка и водеща гостува в "Събуди се" по NOVA TV. 

Дивна е на сцена вече 10 години и е един от най-разпознаваемите артисти в България. За крехките си 23 години, тя е работила с едни от най-големите имена в шоубизнеса в България. А сега тя застава не само зад микрофона, но и зад пулта на радио THE VOICE.

Относно присъединяването към екипа ни, Дивна казва: “The Voice радио и телевизия винаги са били много важна част от моя път и имам супер специални спомени благодарение на тях. Затова съм страшно развълнувана, че точно на техния 14-ти рожден ден ставам част от екипа им, готова съм за нови приятели, умения, музика и сутрините на слушателите на радио The Voice!”

На интервюто в "Събуди се", от своя страна, тя разкри и още нещо ново за предаването - нова рубрика, в което тя става посланик на доброто и позитивното в живота. Разбери повече за него и гледай цялото интервю тук:

дивна гостуване събуди nova
Сподели
Свързани новини