Wishlist
Начало / Новини / Diddy публикува в Instagram за първи път след обиска на домовете му

Diddy публикува в Instagram за първи път след обиска на домовете му

02 Април 2024
Diddy публикува в Instagram за първи път след обиска на домовете му

Sean ‘Diddy’ Combs публикува в Instagram за първи път, откакто домовете му в Маями и Ел Ей бяха обискирани миналата седмица.

Акциите бяха извършени на 25 март, във връзка с поредица от текущи разследвания за трафик на хора. Според доклади на CNN все още не е потвърдено дали Combs е бил конкретна цел на обискирането или претърсванията на имотите му са част от по-голямо разследване. В отговор неговият адвокат нарече претърсванията „лов на вещици“.

В неделя Combs публикува в Instagram за първи път след инцидента, споделяйки снимки на 17-месечната си дъщеря Love, по случай Великден.

Рапърът, хип-хоп продуцентът и музикалният изпълнител е изправен пред редица обвинения, включително обвинения в сексуален трафик и сексуално насилие. Съдебно дело беше заведено миналия месец от звукозаписния продуцент Rodney Jones.

В делото си Jones твърди, че Diddy го е насилвал сексуално и също така е организирал партита, на които са присъствали секс работнички и непълнолетни момичета. Той също така твърди, че Combs го е принуждавал да търси и да спи с проститутки. Diddy отхвърли всички обвинения и ги определи като "чиста измислица".

В документацията се казва, че Combs е канил гости на своите скандални партита чрез връзките си с ВИП персони, със „знаменитости като известни спортисти, политически фигури, изпълнители, музиканти и международни високопоставени лица като членове на британското кралство семейство“.

Беше разкрито също, че принц Хари е бил посочен в делото. Няма предположения за каквито и да е неправомерни действия от страна на херцога на Съсекс и името му се споменава само веднъж в документите като пример за известно лице, което Diddy познава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

sean ‘diddy’ combs
Сподели
Свързани новини