Wishlist
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Vsichko E Bilo Za Dobro
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Dennis Lloyd представи дебютния си албум SOME DAYS

Dennis Lloyd представи дебютния си албум SOME DAYS

02 Юли 2021
Dennis Lloyd представи дебютния си албум SOME DAYS

Талантливият изпълнител, автор на песни, продуцент и мултиинструменталист Dennis Lloyd представи дебютния си албум "Some Days" - музикална хроника на “най-тъмния период от живота му”.

Вълнуващата и емоционална колекция съдържа 14 парчета, сред които хитовете “Alien”, “Anxious” и “The Way”!

В "Some Days" Lloyd се връща назад във времето, когато на пръв поглед кариерата му потръгва безпрецедентно, благодарение на хитовото парче “Nevermind” от 2018 г., а всъщност зад кулисите му се налага да се изправи пред сериозни изпитания.

Надявайки се да пусне песента “Never Go Back” като следващ сингъл, Lloyd се сблъсква с категоричния отказ на предишния си лейбъл, който не се съгласява с креативната посока, по която изпълнителят е поел и замразява музикалните му проекти.

Едногодишен правен спор между двете страни предизвиква последвалите проблеми с депресията на Dennis, който не е сигурен дали някога отново ще може да издава музика.

За да отпразнува релийза на дебютния си албум, Lloyd организира специален лайв стрийм концерт, който ще се проведе на 3-ти юли в Menora Arena в родния му град Тел Авив, и ще бъде излъчен отново на 8-ми юли.

Снимки: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

албум представи days дебютния lloyd dennis some
Сподели
Свързани новини