Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato отново използва женски местоимения

Demi Lovato отново използва женски местоимения

03 Август 2022
Demi Lovato отново използва женски местоимения

Миналата година певицата Demi Lovato обяви, че е небинарна и е започнала да използва местоименията те/тях, когато говори за себе си. В скорошно интервю за подкаст, звездата каза на водещата, че наскоро е започнала да използва местоимения в женски род в допълнение към неутралните местоимения.


„Аз съм толкова пластичен човек, що се отнася до моя пол, моята сексуалност, моята музика. Миналата година енергията ми беше балансирана между мъжката и женската. Когато трябваше да реша в коя тоалетна да вляза, в мъжката, или в женската, не чувствах, че има подходяща за мен“, споделя Lovato.

„Не се чувствах непременно като жена. Не се чувствах като мъж. Просто се чувствах като човек. Заради това предпочетох да използвам местоименията те/тях. Става дума за това да се чувстваш като човек в основата си. Напоследък се чувствам по-женствена и вече използвам и местоименията тя/нея."


Lovato за първи път обяви, че е небинарна през май миналата година, като каза, че е решила да започне да използва местоимения без род. В момента певицата подготвя осмия си студиен албум, озаглавен „Holy Fvck”, който трябва да излезе на 19 август. Тя обяви албума през юни, малко преди да издаде водещия сингъл „Skin of My Teeth”. Миналия месец, при своето гостуване в шоуто Jimmy Kimmel Live, звездата изпълни новата си песен „Substance”.

Сподели
Свързани новини