Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / David Guetta и MORTEN с нов сингъл „Something To Hold Onto“

David Guetta и MORTEN с нов сингъл „Something To Hold Onto“

04 Август 2023
David Guetta и MORTEN с нов сингъл „Something To Hold Onto“

Авангардният Future Rave звук на David Guetta и MORTEN се завръща в новия им хитов сингъл „Something To Hold Onto“, който излиза на 28 юли. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Това глобално дуо се завръща с новия клубен хит в стил Future Rave, комбинирайки зашеметяващи вокали със завладяващи хаус звуци и наелектризиращи тонове.

Включвайки впечатляващо водещо изпълнение от вокалистката на годината на Radio 1 за 2022 Dance Awards - Clementine Douglas. „Something To Hold Onto“ гарантирано ще изпрати искри на дансинга. За да станете свидетели на това, можете да намерите Future Rave дуото всеки петък в “Hï residency” в Ибиса, като събитието за представяне на новото парче ще се проведе на 28 юли. Двамата са във върхова форма, след като наскоро удивиха тълпата в Brooklyn Mirage в Ню Йорк с емблематичното си хедлайн шоу. С повече от 800 милиона стриймвания, над 20 издания и ремикси David Guetta & Morten продължават да доминират на музикалната сцена, без да забравяме, че David Guetta е 4-ия най-стриймван изпълнител в Spotify.

Guetta скоро получи над два милиарда комбинирани стриймвания за хита „Baby Don't Hurt Me“, с участието на поп мегаздите Anne-Marie и Coi Leray и чудовищният стрийминг хит „I'm Good (Blue)“, който достигна #1 в класацията за сингли в Обединеното кралство, както и в 15 други страни, включително Австралия, Дания, Швейцария, Норвегия и Финландия. През последните три години световноизвестната суперзвезда диджей и продуцент се обедини с датския феномен MORTEN, за да създадaт чисто нова денс музикална култура, която заражда техния пионерски "Future Rave" звук. Възникнал от желанието им да свирят нещо ново в сетовете си, изобретателният жанр отразява тяхната визия за бъдещето на електронната денс музика: свежа и иновативна. David & MORTEN са силно вдъхновени от ъндърграунда и са превърнали в тяхна търговска марка да правят музика и формати от ъндърграунда и да ги представят на феновете. С Future Rave, дуото обединява най-добрите елементи както на EDM жанра, така и на ъндърграунда, като същевременно поддържа авангардния звук непрекъснато развиващ се. Future Rave изгражда мостове между енергията на EDM звученето, футуристичните звуци на техното и емоцията на транса и (future) хаус.

След разпродадено турне в САЩ през 2022 г., на което двойката имаше изпълнения на Exchange LA, Brooklyn Mirage и пред милиони на главната сцена на EDC Las Vegas, David Guetta и MORTEN занесоха Future Rave на емблематичния остров Ибиса за удивително 18-седмично изпълнение в „Hï Ibiza“. Този сезон, след емблематично шоу в Brooklyn Mirage през май, вълнението от Future Rave се завръща в Ибиса за серия от дългоочаквани събития. Подкрепени от цялата индустрия, диджеите по целия свят харесват тази нова ера в денс музиката и внасят силен звук в своите сетове. Future Rave не е просто звук, той донесе вълна от нова енергия в DJ общността и създаде изцяло нова култура сред феновете на електронната денс музика. Присъединявайки се към Future Rave партито на „Something To Hold Onto“, авторката на песни, вокалистката и продуцентът Clementine Douglas се превърна в предпочитан автор на песни-певица за денс света в Обединеното кралство през последните 18 месеца, завършвайки 2022 г., като спечели наградата за вокалист на годината на Radio 1 Dance Awards. С участие в песни на: P!nk, Riton, MK, Galantis, Major League Djz, Chase & Status, David Guetta, TSHA, Sub Focus, Dom Dolla, както и сътрудничество на Sonny Fodera „Asking“ и много други, нейната способност да вдъхва живот на тракове и да ги пренася на следващото ниво е много добра. Продължавайки бързия си възход, тя в момента работи с Rudimental, Fraser T. Smith, Blessed Madonna, Meduza, Jax Jones, Leigh-Anne Pinnock и др. With over 40 billion global streams in addition to this year’s ‘Producer of the Year’ win at the BRITs and DJ Mag’s #1 DJ for the third year running, David Guetta has now skyrocketed to #4 most streamed artist on Spotify globally, selling over 50 million records worldwide in a career in which he has reached top position across I-Tunes charts over 113 countries and achieved over 24 million Spotify followers worldwide. С над 40 милиарда глобални стриймвания в допълнение към тазгодишната награда за „Продуцент на годината“ на BRITs и #1 DJ на “DJ Mag” за трета поредна година, David Guetta се изкачи до #4 и е най-стриймвания изпълнител в Spotify в световен мащаб, продавайки над 50 милиона записа по целия свят в кариера, в която той достигна челни позиции в класациите на I-Tunes в над 113 страни и постигна над 24 милиона последователи в Spotify по целия свят. Наелектризираща нова Future Rave класика - „Something To Hold Onto“, показва David Guetta и MORTEN на върха на силите им – и на пионерската граница на хаус музиката.

david guetta
Сподели
Свързани новини