Wishlist
Начало / Новини / Дара на Summer Vibes Festival във Видин

Дара на Summer Vibes Festival във Видин

07 Юни 2022
Дара на Summer Vibes Festival във Видин

За трета поредна година Видин ще е домакин на младежкия Summer Vibes Festival. Той ще се проведе на 11 и 12 юни край емблематичната крепост "Баба Вида“. Както и при предишните издания, мисията на събитието е за тези два дни да извади децата от дигиталния свят, да насърчи общуването им на живо и игрите на открито.

Програмата на фестивала е наситена откъм събития и емоции за малки и големи. Всеки ден преди обед ще има dance school, където участниците ще изработят танц, който ще представят вечерта на голяма сцена пред публика. Следобед ще се играят много забавни игри като теглене на въже, скачане с чували, ластик, федербал, народна топка, състезания с колелета, тротинетки и др. Участието във всяка игра ще носи на всеки парче от пъзел, като накрая събралите всички парчета ще участват в томбола с атрактивни награди.

Вечерите са отредени за безплатни концерти на едни от най-актуалните сред младото поколение музикални звезди у нас.

На 11 юни всички видинчани и гости на града ще могат да чуят и да се срещнат на живо с латино кралете Торино и Пашата, както и с музикалната сензация Дара. На 12 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от любимците на младежите V:RGO, EMIL TRF, Moneystaxs и DJ Theo. Водещ на събитието ще е неподражаемият Монти.

Мисията на Summer Vibes Festival продължава да бъде да измъкне децата от интернет пространството, да им покаже един по-здравословен и не по-малко интересен начин за забавление на открито в реалния свят. Целта е да сe насърчи общуването помежду им на живо, без дигитални устройства, както и да се заздрави връзката с родителите им чрез едно общо приятно преживяване!

във дара видин summer festival vibes
Сподели
Свързани новини