Wishlist
Начало / Новини / Даниел Крейг с главна роля в нов филм

Даниел Крейг с главна роля в нов филм

Това е екранизация на Лука Гуаданино на романа от 1985 "Queer"

13 Декември 2022
Даниел Крейг с главна роля в нов филм

Даниел Крейг официално подписа договор за главната роля в предстоящата екранизация на Лука Гуаданино на романа от 1985 г., озаглавена "Queer", съобщи „Дейли мейл“, цитирайки „Deadline“. 54-годишният актьор ще се превъплъти в образа на срамежливия и неуверен в себе си Уилям Лий, който разказва за живота си в Мексико сити. В мексиканска столица той преследва освободеният от служба в американския флот Юджийн Алертън.

След като вече не е част от поредицата за Бонд, звездата неотдавна отвори дума за култовия шпионин и разкри, че е предложил смъртта на героя си след премиерата на "Казино Роял".

Актьорът ще изиграе образа на Лий, който едновременно се сприятелява и се опитва да преследва освободения от служба в американските военноморски сили Алертън. Морякът е базиран на реалния приятел на автора, Аделбърт Люис Маркър.

Романът на Уилям С. Бъроуз е публикуван през 1985 г., но първоначално е написан между 1951 и 1953 г., съобщава „Deadline“. Романът "Queer" е написан като продължение на книгата на Бъроуз "Junky", която е публикувана през 1953 г.

филм Даниел Крейг главна роля
Сподели
Свързани новини