Wishlist
Karol G, Shakira
Karol G, Shakira
TQG (Te Quedó Grande)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Да очакваме ли албум на английски от TWICE?

Да очакваме ли албум на английски от TWICE?

14 Октомври 2021
Да очакваме ли албум на английски от TWICE?

TWICE разкриха, че имат интерес да направят албум изцяло на английски, но зависи от това колко добре ще се приеме новият им сингъл „The Feels“.

По време на скорошно интервю за Forbes, момичешката банда говори за първия си английски сингъл „The Feels“ и дали новата песен сигнализира за възможността да издадат изцяло английски албум.

Деветчленната група също коментира популярността си в САЩ и как „The Feels“ е възможност за публиката на Запад да опознае по -добре групата, извън техните корейски изяви.


„Мисля, че много хора в САЩ са любопитни за нас, но не успяха да ни опознаят добре поради езиковата бариера, но сега, когато издадохме сингъл на английски, това ще бъде възможност за тях да ни опознаят.“ - казва Jihyo.


„The Feels“ излезе на 1 октомври, оттогава се превърна в първата песен от TWICE, която влезе в Billboard Hot 100, като се класира под номер 83. Песента дебютира и под номер 80 в класацията на Великобритания за сингли, през седмицата от 8 до 14 октомври.

По-рано тази седмица TWICE обявиха предстоящия си трети албум „Formula Of Love: O+T = <3“. Според публикацията им в Twitter записът е насрочен за излизане на 11 ноември.

албум очакваме twice английски
Сподели
Свързани новини