Wishlist
Kris Kross Amsterdam x Inna
Kris Kross Amsterdam x Inna
Queen of My Castle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / CYRIL издаде дебютния си миниалбум "From Down Under"

CYRIL издаде дебютния си миниалбум "From Down Under"

12 Август 2024
CYRIL издаде дебютния си миниалбум "From Down Under"

Мултиплатинената австралийска сензация CYRIL издава разнообразния си дебютен миниалбум „From Down Under“, включващ най-новия му сингъл – „Fall At Your Feet“, с Dean Lewis, както и 4 чисто нови песни, вдъхновени от кънтрито и вечните балади, демонстрирайки неговата гъвкавост като продуцент. Албумът е вече наличен чрез Spinnin' Records/Warner Music/Орфей Мюзик.

Тази колекция от 5 песни показва неговата уникална комбинация от мелодичен хаус, поп и електронно звучене, сливаща различни музикални жанрове. EP-то включва четири чисто нови парчета заедно с наскоро издадения оглавяващ класациите сингъл "Fall At Your Feet" –  колаборация с австралийския певец и автор на песни Dean Lewis. "From Down Under" е звуково пътешествие през сърцето и душата на музикалната еволюция на CYRIL. Този завладяващ дебютен миниалбум е изтъкан от носталгия, иновативност и неподправен талант. Три от парчетата са преработени класики. Първото от тях – "True" с Kita Alexander, придава на оригиналната песен на Spandau Ballet свеж и съвременен привкус. Следва изключително заразителната "The Power of Love", към която CYRIL е добавил звучен бийт за органично хаус звучене. "Somebody Else" допълва триото с енергичната си преработка на оригинала и е идеалното парче за онази вечер навън с приятели. Може би блестящата звезда на EP-то е "Way Down Low", който представя нова гледна точка към електронната музика, вдъхновена от кънтрито, изпълнена както с наситен груув, така и с емоционална дълбочина. Това, което започна за CYRIL с пробивния му сингъл „Stumblin' In“ през 2023 г., продължава уверено с миниалбума  „From Down Under“.

CYRIL е роденият в Австралия изпълнител, който стои зад две от най-горещите парчета в момента – "Stumblin' In" и неговия ремикс на "The Sound of Silence" на номинираните за награда „Грами“ Disturbed. Роден и израснал в провинцията на регионална Австралия и сега базиран в Дарвин, CYRIL – продуцент, диджей и мултиинструменталист (свири на китара, пиано и барабани), има предизвикателно пътуване от тийнейджър до възрастен. Той се бори с лични проблеми и трудности, каращи го понякога да изоставя музикалните си стремежи. Но едно нещо остава непроменено: той винаги държи лаптопа и китарата си близо до себе си, поддържайки мечтата си жива и непрекъснато усъвършенствайки таланта си. Най-успешният момент за него досега идва в края на 2023 г. с издаването на „Stumblin' In“, който първоначално избухна в TikTok, преди да завладее стрийминг платформите и радиостанциите. Тракът стана #1 най-въртяна песен в ефира в страни като Германия, Полша, Австралия, Нова Зеландия и други, също така влезе в някои от най-големите плейлисти на Spotify и Apple. До момента CYRIL може да се похвали с впечатляващите над 250 милиона стриймвания, стои на върха на класациите в Shazam в над 20 различни държави, получава платинени и златни сертификати в множество различни държави и има повече от 800 хиляди последователи в социалните мрежи. С такава ясна и неограничена траектория, очаквайте да чуете много повече от CYRIL през 2024 г. и след това.

миниалбум cyril from down under
Сподели
Свързани новини