Wishlist
Начало / Новини / Цвети Радойчева събужда "Спомен за любов" през лято 2023 г.

Цвети Радойчева събужда "Спомен за любов" през лято 2023 г.

Изпълнителката гостува в студиото на The Voice

28 Юни 2023
Цвети Радойчева събужда "Спомен за любов" през лято 2023 г.

“Спомен за любов” е най-новата песен на поп певицата Цвети Радойчева съвместно с хитовия DJ Rossko. Парчето се характеризира с модерно, клубно звучене и въздействащи ориенталски мотиви, които в съчетание с кристалния глас на Цвети ,ни кара щом го слушаме, да потъваме в състояние на Нирвана. Музиката е на DJ Rossko и Крум Георгиев, създател на един от най- големите хитове на Миро “Губя контрол”, а текста е дело на талантливата Катя Маринова, която чрез красивия вокал на Цвети, разказва за една силна любовна история, която вече е в миналото, но спомена за нея е още жив. Видеото е по идея на режисьорката Радина Миленчева, а оператор е Добромир Николов.

Историята се разиграва на каменни кариери, а след това в градска среда. Цвети Радойчева и модела Йоан Бекирски влизат в ролите на момиче и момче, които си говорят без думи, само с очи и потъват в спомените, които са преживяли заедно. Душите им непрестанно се търсят, но така и не се намират и любовта им остава изгарящ спомен. Стилист на видеото е самата Цвети Радойчева, която определено разпалва страстите със 4-те сексапилни визии. Атрактивният ѝ грим е творение на гримьорката Симона Недева, а за прическата ѝ се погрижи клафьора Лазар Бозуков.
 

Цвети гостува в студиото на The Voice, за да разкаже още интересни подробности за проекта. Интервюто може да гледате тук.

 

 

new4u bg music цвети радойчева спомен за любов cveti radoicheva
Сподели
Свързани новини