Wishlist
Начало / Новини / Coldplay с девети студиен албум - Music Of The Spheres

Coldplay с девети студиен албум - Music Of The Spheres

15 Октомври 2021
Coldplay с девети студиен албум - Music Of The Spheres

Coldplay издадоха нетърпеливо очакваният си девети студиен албум - Music Of The Spheres.

Бандата пусна и новото музикално видео към заглавния сингъл на албума, Let Somebody Go, съдържащо писан на ръка текст от Chris и гост певицата Selena Gomez. Вижте лирик видеото тук:

Music Of The Spheres включва сингъла Higher Power, който за първи път бе пуснат на Международната космическа станция от френския астронавт Thomas Pesquet и бързо се превърна в световен хит. Миналата седмица Coldplay станаха първата британска банда с дебют на номер едно в US Hot 100 с колаборацията им с BTS, My Universe.  Песента вече събра повече от 66 милиона гледания в Youtube.

Излизането на албума идва ден след като бандата анонсира масивно глобално турне по стадионите за 2022. Пълният списък с концерти за Music Of The Spheres World Tour е достъпен на coldplay.com/tour/.

Анонсът за турнето бе придружен от обширен набор от инициативи за устойчивост и екологични ангажименти, включително намаляване на половина емисиите от въглероден диоксид и засаждане на дърво за всеки продаден билет

В петък, 22 октомври, Coldplay ще изпълняват за първи път в новата Climate Pledge Arena в Сиатъл. Шоуто ще се стриймва глобално безплатно по Amazon Music, Amazon Prime и Twitch.


A post shared by Coldplay (@coldplay)

View this post on Instagram
the албум music студиен coldplay девети spheres
Сподели
Свързани новини