Wishlist
Начало / Новини / CKay издава сингъла "WAHALA" с участието на Olamide

CKay издава сингъла "WAHALA" с участието на Olamide

22 Април 2024
CKay издава сингъла "WAHALA" с участието на Olamide

Нигерийският певец и автор на песни CKay е готов да очарова музикалните фенове отново с най-новия си сингъл „Wahala“, включващ всепризнатия изпълнител Olamide. Парчето обещава да бъде сензационно допълнение към вече впечатляващата дискография на CKay. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Продължавайки успеха на предишните му издания, "Wahala" на CKay демонстрира характерния му звук, пропит със завладяваща испанска китарна мелодия от Moonesawmy Devadasen. С хипнотизиращите вокали на CKay и брилянтното разказване на Olamide, сътрудничеството носи свежа и жизнена енергия на музикалната сцена.

Говорейки за вдъхновението за написването на "Wahala", CKay споделя: "Става дума за проблематична интимност." Това чувство загатва за динамичния и завладяващ характер на песента, обещавайки на слушателите завладяващо изживяване.

CKay изрази вълнението си от сътрудничеството с Olamide, заявявайки: "Olamide и аз си направихме много добър запис. Мисля, че стана красиво." Тяхната синергия в песента е очевидна, обещавайки музикален шедьовър, който ще резонира сред публиката по целия свят.

Песента "Wahala" ще бъде придружена от официално музикално видео, включващо талантливите участници в колаборацията. Феновете могат да очакват визуално изживяване, което допълва завладяващия разказ и заразителните мелодии на песента.

CKay започна 2024 година с издаването на 2 парчета „IS IT YOU? / MYSTERIOUS LOVE“ на 26 януари. Продуцирани съвместно от CKay и Reward Beatz, песните вече привлякоха значително внимание, като „MYSTERIOUS LOVE“ натрупа 4 милиона стриймвания и "IS IT YOU?" може да се похвали с 2,9 милиона стриймвания. MYSTERIOUS LOVE и IS IT YOU пожънаха успех по нигерийското радио, достигайки съответно до #6 и #37, допълнително затвърждавайки позицията на CKay като изгряваща звезда в музикалната индустрия.

С дългоочакваното издаването на "Wahala", феновете могат да очакват с нетърпение да още едно звездно предложение от CKay и Olamide.

The Voice - We Love Music!         

 

ckay wahala olamide
Сподели
Свързани новини