Wishlist
Начало / Новини / Christina Milian иска дете

Christina Milian иска дете

28 Май 2020
Christina Milian иска дете

Певицата Christina Milian "определено обмисля" да увеличи семейството си с още един член, само 4 месеца след като роди второто си дете.

През януари Christina и приятелят й Matt Pokora посрещнаха сина си Isaiah, с когото станаха 4-членно семейство - Christina има и 10-годишна дъщеря от бившия си съпруг, The Dream.

Бащинството е събудило в Matt Pokora желание за още деца и той вече е готов за ново бебе. "Това е първото му дете и той просто е влюбен в него. Готов е за още" - разказва щастливата майка. "В началото си казах, че тялото ми още не е готово, искам да се наслаждавам на на този момент. После, обаче, се замислих и идеята бързо ми се понрави. Защо да не направим още едно дете и да станем едно завършено семейство?

Певицата споделя още, че е доста вероятно да забременее по време на пандемията: "Определено обмисляме да направим още деца" - казва тя.

Matt Pokora и Christina Milian са заедно от 2017 година, а виждайки колко много той обича сина им тя признава, че се е влюбила в него още по-силно. иска дете christina milian
Сподели
Свързани новини