Wishlist
Jonas Blue ft. William Singe
Jonas Blue ft. William Singe
Mama
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Christina Aguilera пусна новия си албум "La Fuerza"

Christina Aguilera пусна новия си албум "La Fuerza"

21 Януари 2022
Christina Aguilera пусна новия си албум "La Fuerza"

След дълго очакване носителката на множесто награди GRAMMY и Latin GRAMMY Christina Aguilera празнува издаването на своето първо EP и втори албум от 20 г. насам, който е изцяло на испански език - LA FUERZA.

Christina Aguilera има невероятно испанско наследство, благодарение на баба й и дядо й, които са я потопили в латино културата. Вдъхновена от еквадорските й корени, записът на EP-то оказва значително влияние върху певицата и я кара да се влюби в музиката по съвсем различен начин. Шест уникални и изящни песни са част от това произведение на изкуството, което включва най-добрите латино звуци с тяхното разнообразие, но под един общ знаменател: посланието за силата на жената, нейната смелост, кураж и право на избор.

„Когато моите фенове слушат тази музика, искам те да се чувстват силни и свободни. Разбира се, желая да покажа и други емоции и чувства, като например да бъдеш секси и енергична, но наистина настоявам усещането, което идва от музиката ми, да е за женска сила." - споделя певицата в скорошно интервю за списание Ocean Drive.

Christina Aguilera работи с талантливи и завършени артисти, автори на песни, музиканти и продуценти за втория си испански албум, превръщайки LA FUERZA в най-добрата си работа до момента. А по-радостната новина е, че предстои още много.

Пълен траклист:

1. Ya Llegué
2. Pa’ Mis Muchachas
3. Somos Nada
4. Santo
5. Como Yo
6. La Reina

пусна новия албум christina aguilera fuerza
Сподели
Свързани новини