Wishlist
Начало / Новини / Charli XCX написа песен за близките си - "Claws"

Charli XCX написа песен за близките си - "Claws"

25 Април 2020
Charli XCX написа песен за близките си - "Claws"

За някои хора карантината означава да прекарват повече време с близките си, а тази ситуация вдъхнови Charli XCX да напише песен за тях.

"Claws" е следващият сингъл на изпълнителката от предстоящия й албум "How I'm Feeling Now",  който тя създава докато е в самоизолация заради коронавируса. Очакваме го на 15-и май.

Продуциран от Dylan Brady от 100 Gecs, сингълът е любовно обяснение от Charli към любимия й човек, с който тя му разкрива колко силно влюбена е всъщност.

"Claws" беше избрана за следващ сингъл от колекцията с онлайн анкета сред феновете на Charli, които наричат себе си "ангели". Това е само един от начините, по които те помагат на любимата си изпълнителка в създаването на новия й албум. Тя ги държи в течение с работата в Zoom и непрекъснато иска мнението им за различни неща, като за текстовете на песните например.

“Според мен, за да останеш позитивен, трябва да си креативен, и затова реших да използвам изолацията да направя чисто нов албум от нищото", обясни творческото си вдъхновени Charli

“Произходът на този албум ще бъде свидетелство за времето, защото ще мога да използвам само това, което имам на разположение (докато съм в изолация), за да създам музиката, художественото оформление, клиповете, всичко. В този смисъл ще е много "Направи си сам".

В ежеседмичната си онлайн среща с феновете, която привлече над 1000 "посетители", певицата отговаря на въпросите им за визуализацията на записа, а компания като водещи й правеха Paris Hilton, Gia Gunn и Leigh-Anne Pinnock.

В петък, поп звездата ще участва в Square Garden на 100 Gecs - дигитален фестивал в играта Minecraft. Към нея ще се присъединят и други представители на експерименталната електро поп музика, като Benny Blanco и Cashmere Cat.




Снимка: Instagram






charli xcx песен написа близките claws
Сподели
Свързани новини