Wishlist
Ella Henderson ft. Rudimental
Ella Henderson ft. Rudimental
Alibi
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Cardi B ще изчезне за много дълго време

Cardi B ще изчезне за много дълго време

07 Април 2021
Cardi B ще изчезне за много дълго време

Cardi B заяви, че "ще изчезне за много дълго време", за да завърши албума си. 

Звездата сподели, че е спряла да работи по проекта по време на изолацията, предизвикана от пандемията, тъй като се е чувствала "обезкуражена".

Последният й албум "Invasion of Privacy" излезе през 2018г. 

В интервю за списание XXL, рапърката каза, че е планирала да издаде компилацията през 2020г., но COVID-19 е възпрепятствал плановете й, тъй като е искала да направи и турне след излизането на албума. 

"Не искам да промотирам албум с интервюта и да си говоря с хората през компютър. Искам да се виждам с хора. Искам да водя разговори. Това е много по-добре" - споделя тя - "Обичам партитата, посветени на премиерата на албум. Бих искала да имам такова парти в Ню Йорк. Мога да го направя и в Атланта, но искам и едно вкъщи. Искам да видя хора. Сега ще трябва да доведа в Атланта 50 мои приятели, а може и да хванат ковид. Не. Затова просто спрях, но сега просто изкарвам сингли и си казах, че нямам друг избор освен да издам албум". 

В интервюто тя каза, че ще отдели около седмица, за да подсигури бизнеса си, а после ще "изчезне за много дълго време", за да довърши албума. 


cardi изчезне много дълго време
Сподели
Свързани новини