Wishlist
Начало / Новини / Cardi B подаде молба за развод

Cardi B подаде молба за развод

16 Септември 2020
Cardi B подаде молба за развод

Cardi B подаде молба за развод със съпруга си Offset, след три години брак. Представител на висшия и магистратски съд в окръг Фултън в Атланта потвърди новината пред XXL вчера. Според доклада на TMZ Cardi е посочена като ищец, докато Offset е заведен като ответник по делото. Състава на документите включва призовка за члена на Migos, на която той трябва да отговори до 30 дни, след първоначалното подаване на жалбата. 


Рапърката иска подялба на всичко придобито по време на брака им, било то материално или не, иска също да й бъде присъдено отделно имущество и моли съпругът й да покрие разноските по съдебните спорове. Cardi настоява за пълно попечителство над две годишната им дъщеря - Kulture.


Двамата се ожениха на 20 септември 2017 г. Сватбата им обаче не стана публично достояние, докато изпълнителката не потвърди това през юни 2018 г. "Има толкова много моменти, които споделям със света, но има и такива, които искам да запазя за себе си. Сключването на брак беше един от тези моменти!" тя заяви в изявление, споделено в Twitter на 25 юни 2018 г. 

Няколко месеца след като семейството навърши година, на 4 декември 2018 г. Cardi пусна сърцераздирателно Instagram видео, в което сподели:

"От доста време се опитвам да накарам отношенията ни с бащатата на детете ми да сработят, знаете това. Двамата сме наистина добри приятели и чудесни бизнес партньори, той е човекът, към когото винаги се обръщам за всичко, имаме много любов един към друг, но в личен план не се получава между нас." 

Тогава двойката си даде втори шанс, но според Cardi B: "този път няма перспективи за помирение", тъй като бракът е "безвъзвратно развален".


Рапърката обяви и новата си музикална колаборация заедно с ANITTA и Mr Towers.





Снимки: Instagram - @iamcardib & @offsetyrn




cardi подаде развод молба
Сподели
Свързани новини