Wishlist
Rihanna
Rihanna
Diamonds (Dave Aude 100 Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Cardi B обясни защо не дава на Kulture да слуша "WAP"

Cardi B обясни защо не дава на Kulture да слуша "WAP"

05 Януари 2021
Cardi B обясни защо не дава на Kulture да слуша "WAP"

Cardi B отговори на критиките, които получи, след като публикува видео как спира двегодишната си дъщеричка Kulture да слуша хита на майка си "WAP".

Рапърката се включи в Instagram Live от дома си на Нова година. Във видеото тя танцува и пее под звуците на колаборацията си с Megan Thee Stallion. Камерата обаче хваща на заден план Kulture, която се появява от съседната стая и когато мама Cardi осъзнава това, бързо спира парчето, което е пуснала на телефона си. 

Впоследствие някои интернет потребители критикуваха Cardi, защото тя каза, че не дава на детето си да слуша нецензурното изпълнение.

В отговор рапърката обясни, че не прави музика за деца, а за възрастни: "Родителите носят отговорност за това какво слушат или гледат техните деца. Аз съм доста сексуална личност, но не и когато съм с детето ми, точно както всеки друг родител... Няма смисъл да го превръщаме в дебат. Това е просто адекватна преценка и поведение". 

"WAP" е един от най-големите и най-обсъжданите хитове на миналата година. Наскоро Cardi разреши на група студенти по медицина от университета "Джон Хопкинс" да направят пародия на парчето, в която се набляга на това колко е важно да се носят маски по време на продължаващата пандемия от коронавируса. 

*Снимка: Instagram



cardi защо дава обясни kulture слуша wap
Сподели
Свързани новини