Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Calvin Harris разкрива планове да се откаже от диджейството

Calvin Harris разкрива планове да се откаже от диджейството

26 Февруари 2024
Calvin Harris разкрива планове да се откаже от диджейството

Calvin Harris каза, че планира да се откаже от диджейството през следващите 10 години.

Шотландският диджей, продуцент и текстописец хвърли малко светлина върху бъдещата си кариера по време на интервю за Capital Dance в сряда (21 февруари).

„Винаги съм казвал, че след като прехвърля 50, не мога да се видя като диджей“, каза Harris, който навърши 40 миналия месец. „Мисля, че бих предпочел да съм в студиото, правейки мелодии.“

Calvin се пошегува, че е търсил онлайн „добавки против стареене“ преди рождения си ден, но каза, че в момента „се чувства добре“.

Той говори за дългосрочния си план да се съсредоточи върху създаването на музика в звукозаписното студио и каза, че се интересува от продуциране за други артисти.

На въпрос на водещия кога би искал да направи тази промяна в кариерата, диджеят отговори: „42, 43?“

Това лято Harris ще изнесе хедлайнер DJ сет на фестивала TRMSMT 2024 в Глазгоу. Освен това звездата трябва да продължи резиденциите си в Лас Вегас и Ибиса.

Следващия уикенд Calvin Harris ще бъде с Ellie Goulding на наградите BRIT, където техният съвместен хит сингъл „Miracle“ е номиниран за песен на годината. Той също се бори за награда в категориите Pop Act и Dance Act.

The Voice - We love music! 

ellie goulding calvin harris miracle
Сподели
Свързани новини