Wishlist
Начало / Новини / BTS предупреждават феновете си

BTS предупреждават феновете си

27 Февруари 2020
BTS предупреждават феновете си

Южнокорейската група BTS посъветва феновете си да не идват на участията им, за да се предпазят от разпостранението на коронавируса. BTS записват няколко телевизионни предавания в столицата Сеул по повод излизането на новия им албум

В имейл до членовете на фен клуба на групата, те обясняват, че снимките ще се случат и предаванията ще бъдат излъчени, но без жива публика. В понеделник BTS стриймнаха пресконференция от напълно празна зала, поради страховете от разпространението на коронавируса. 

"Доброто здраве е нещо, за което непрестанно мислим напоследък и нашето послание да застаненете лице в лице със себе си и да обичате себе си е единствено постижимо, когато сте здрави" - пише певецът Jimin. "Особено сега, когато излизането навън е толкова рисковано. Надявам се да се грижите добре за себе си." 

"Решихме да съдействаме на правителствената политика напълно и да се въздържим от събития, на които има голяма публика, за да помогнем за спирането на разпространението на коронавируса" - казват мениджърите на групата. 


Снимка: Instagram - @bts.bighitofficial




феновете bts предупреждават
Сподели
Свързани новини