Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Бритни Спиърс хвали Джъстин Бийбър

Бритни Спиърс хвали Джъстин Бийбър

09 Юни 2022
Бритни Спиърс хвали Джъстин Бийбър


Бритни Спиърс продължава да се подвизава в Instagram, но този път тя си спомни за времето, когато се срещнала с младия Джъстин Бийбър на турне. В един от най-новите си видеоклипове Бритни танцува на хитовата песен на Бийбър с Ед Шийрън "I Don't Care". Тагвайки Бийбър, тя писа: „Спомням си, когато влезе в стаята ми по време на турне и твоята красива майка попита „знаете ли къде е солариумът?“ Ти беше на 15 и беше очарователен!“

Легендарната поп звезда продължи, като похвали музиката на Бийбър: „Благодаря ти за музиката… но ти си истински гений и винаги ще танцувам на твоя музика." 

Според Vanity Fair Спиърс е разказвала това и преди по-подробно. По време на интервю за Би Би Си през 2016 г. тя каза: „Срещнах го. Странно е. Вероятно преди три години Той влиза в хотелската ми стая и беше като дете! Буквално изглеждаше като на 13 години, но беше на 16. И аз си казах „Кое е това дете в моя хотел?“ А майка му: „Има ли солариум тук?!“ А асистентът ми каза: „Това е Джъстин Бийбър и майка му.“ И аз си казах: „О, Боже! Не мога да повярвам.“ Той е много непретенциозен. Той е много мило момче."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

хвали джъстин бритни спиърс бийбър
Сподели
Свързани новини