Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears се сгоди

Britney Spears се сгоди

13 Септември 2021
Britney Spears се сгоди

Britney Spears разкри, че е сгодена за Sam Asghari, гаджето й от пет години.

39-годишната поп певица съобщи новината чрез Instagram, където демонстрира диамантения си пръстен. „По дяволите, не мога да повярвам“, написа тя.

Мениджърът на Asghari потвърди щастливата новина пред Us Weekly, като каза, че предложението е направено в дома на Spears, добавяйки: 

Us Weekly съобщи, че годежният пръстен е продукт на нюйоркския дизайнер Роман Малаев, който „не би могъл да бъде по-щастлив да участва в направата този уникален пръстен“.

Двамата се срещнаха през октомври 2016 г. на снимачната площадка на музикалното видео на Spears 'Slumber Party', където Asghari изигра любовния си персонаж.

Britney обсъди желанията си да се омъжи отново и да има повече деца в съдебно заседание по-рано тази година, по отношение на противоречивото попечителство, под която е била през последните 13 години.

„Искам да мога да се оженя и да имам бебе“, каза Spears пред съдия Бренда Пени през юни.

„Точно сега ми казаха в консерваторията, че не мога да се оженя или да имам бебе. В момента имам вътрематочна спирала в себе си, за да не забременея. Исках да извадя спиралата, за да започна да се опитвам да имам още едно бебе. Но този така наречен екип няма да ми позволи да отида на лекар, за да го извадя, защото не искат да имам повече деца. "

Миналата седмица бащата и попечител на певеца, Джейми Спиърс, подаде молба до Върховния съд на Лос Анджелис да прекрати изцяло попечителството над дъщеря си.


A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

View this post on Instagram
britney spears сгоди
Сподели
Свързани новини