Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears отказа да плати съдебните разходи на майка си

Britney Spears отказа да плати съдебните разходи на майка си

08 Април 2022
Britney Spears отказа да плати съдебните разходи на майка си

Britney Spears отказа да плати огромните съдебни разходи на майка си. Lynne Spears трябва да заплати 660 000 долара за адвоката си, заради делото което се водеше за попечителството на поп-звездата. Според документи, Britney е отказала да молбата на майка ѝ, да заплати огромните суми.

В документа пише: "Lynne Spears и нейните съветници искат от Britney Spears, да заплати сумите по делото на стойност повече от 660 000 долара. Britney Spears изцяло е отказала искането."

"Britney Spears в продължение на десетилетия е бил единственият източник на доходи на семейството си, издържайки го изцяло", пише още в документа.

Също така се твърди, че Lynne Spears в момента живее в имот, който е собственост на известната ѝ дъщеря.

"Трябва да се отбележи, че Lynne Spears поне десетилетия е живяла в голяма, скъпа къща, собственост на Britney Spears в Кентууд, Луизиана, за която дъщеря ѝ също непрекъснато и щедро – плаща комуналните услуги, телефонните услуги, застраховките, озеленяване, работа по басейна, контрол на вредителите, ремонти и поддръжка на обща стойност приблизително 1,7 милиона долара."

Тя твърди, че е поискала парите, за да помогне на дъщеря си "да постигне независимост от баща ѝ James Spears".

James Spears от своя страна също е помолил Britney да покрие съдебните му разноски, искане, което адвокатът на певицата, Mathew Rosengart, нарече "мерзост".

В момента Britney пише мемоар, който ще разкрие отношенията със семейството ѝ, както и издигането до върха на музикалния бизнес.


britney майка spears плати отказа разходи съдебните
Сподели
Свързани новини