Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / BLACKPINK спират да приемат подаръци от фенове

BLACKPINK спират да приемат подаръци от фенове

13 Октомври 2021
BLACKPINK спират да приемат подаръци от фенове

К-pop момичешката банда BLACKPINK съобщи, че няма да приема повече подаръци от фенове.

Вчера (12.10) звукозаписната компания на групата YG Entertainment публикува изявление в официалния си уебсайт, в което обявява новите правила относно подаръците от феновете, след „внимателен дебат“ от страна на момичетата.

С уважение вече няма да приемаме нищо от фенове, включително изпратени по пощата подаръци, които те подготвят, за да отпразнуват специалните поводи на BLACKPINK“.

 Събитията, считани за „специални поводи“, включват групови годишнини, рождени дни, предавания, концерти и др.


„Ще бъдем благодарни на феновете, ако дават подаръците и подкрепата, които подготвят с толкова много любов, в чест на групата, на места, където те са "по-необходими“ - добавят от компанията.


Новите правила влизат в сила от 12 октомври, след това „всички подарени по пощата подаръци или доставени пакети ще бъдат върнати или изхвърлени“, това включват и физически оставените в централата на YG Entertainment в Сеул.

Ръкописни писма от фенове все още е разрешено да се изпращат до групата, но те трябва да бъдат изпратени само в пликове. Компанията също предупреди да не се използва нищо друго освен „хартия за писма“ в пощата на феновете.

Групата ще се появи в предстояща специална програма на YouTube, озаглавена „Dear Earth“ (Скъпа Земя), заедно с Billie Eilish, Jaden Smith, Tinashe и др. Премиерата на спектакъла е насрочена за 23 октомври и ще влезе във формата на миналогодишния Dear Class Of 2020, пълен с вдъхновяващи речи, музикални изпълнения и още

фенове подаръци blackpink спират приемат
Сподели
Свързани новини