Wishlist
Начало / Новини / BLACKPINK с анонс за албум и турне

BLACKPINK с анонс за албум и турне

01 Август 2022
BLACKPINK с анонс за албум и турне

Дългоочакваното завръщане на BLACKPINK най-накрая има премиерна дата! K-pop групата сподели анонсиращ трейлър в социалните медии в неделя с всички подробности за новия им албум, световното турне и следващия им сингъл.

Тийзърът, озаглавен „Born Pink“, включва зашеметяващи визуализации на розов дим, докато във фонов режим свири страхотен инструментал. В края на клипа се разкриват общите дати за издаване на техните дългоочаквани предстоящи проекти през август за техния предварителен сингъл, септември за издаването на албума им и октомври за началото на световното им турне. Съобщението следва издаването на новия им видеоклип към "Ready For Love".

BLACKPINK официално обявиха завръщането си по-рано този месец на 5 юли. Съобщение за пресата от YG Entertainment потвърди, че те са в „последните етапи на запис на нов албум“ и че през август ще започне „непрекъснат мащабен проект, който ще продължи през втората половина на годината." Изданието също така разкрива, че предстоящото им турне ще бъде „най-голямото световно турне в историята на K-pop момичешка група“. Последният албум на BLACKPINK беше The Album от 2020 г.

 

албум турне blackpink born pink
Сподели
Свързани новини