Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish се завръща в студиото

Billie Eilish се завръща в студиото

20 Юли 2022
Billie Eilish се завръща в студиото

Billie Eilish се завръща в студиото, заедно с брат си Finneas.

Носителката на „Грами“ се завърна в САЩ, след като приключи с европейската част от световното си турне „Happier Than Ever World Tour”. Тя сподели снимка от студиото с брат си, който е съавтор и продуцент на най-големите ѝ хитове.

20-годишната поп звезда, която издаде втория си албум „Happier Than Ever“ през юли 2021 г., наскоро призна, че би искала да издаде нов албум през следващата година.

Наскоро Billie стана най-младият хедлайнер на музикалния фестивал Glastonbury във Великобритания. Твърди се, че певицата работи по документален филм за участието ѝ на Glastonbury и Coachella.

Billie наскоро разкри, че е използвала двойник, за да не бъде забелязана на Coachella. Певицата е убедила една от танцьорките си да се облече като нея, за да може тя да се смеси с тълпата и да разгледа останалата част от фестивала.

“Взехме черна перука и сложихме кокчета в нея и ѝ дадохме маска и слънчеви очила. Всички си помислиха, че съм аз“, споделя певицата, която междувременно е била облечена с черно палто, качулка и очила.

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

View this post on Instagram
завръща billie eilish студиото
Сподели
Свързани новини