Wishlist
Dan Balan ft. Matteo
Dan Balan ft. Matteo
Allegro Ventigo
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish разкри детайли за връзката си

Billie Eilish разкри детайли за връзката си

01 Март 2021
Billie Eilish разкри детайли за връзката си

Документалният филм за живота на младата певица излезе в края на миналата седмица, а в него тя потвърждава, че е имала връзка с Brandon Quention Adams.

В кратък клип от ноември 2018-та г., когато Billie е била на 16, а Brandon на 22, виждаме как двамата се прегръщат бекстейдж на един от концертите на Bilie в Los Angeles. "Хей, Q. Изглеждаш страхотно" - казва тя.

По-късно виждаме как двойката се държи за ръце, докато кара кънки на 17-тия рожден ден на певицата. "Той е толкова секси" - възкликва певицата, гледайки тяхна снимка в телефона си.

Филмът ни дава информация за хубавите и лошите моменти от връзката им, а в един момент виждаме Billie, която му казва: "Обичам те. Влюбена съм в теб".

Няколко дни по-късно той й признава, че е шофирал след консумация на алкохол, а тя отговаря: "Не искам да го правиш. Имам усещането, че не взимаш насериозно това, което ти казвам Просто искам да си добре".

Ключов момент във връзката им е изиграло участието на Billie в Coachella. Тогава Brandon я подгравя на сцената, но след това не е отделил време, което да прекарат заедно. Момент по-късно виждаме Billie, която потвърждава, че те са се разделили.

"Просто не бях щастлива, не искахме едно и същи, не мисля, че беше честно спрямо него. Не смятам, че трябва да си във връзка с човек, на когото не му пука за нещата, за които ти се вълнуваш. Липсваше и усилие. Той дори няма достатъчно любов, за да обича себе си. Ти не можеш да ме обичаш и не ме обичаш. Само си мислиш, че ме обичаш".

Певицата завършва със следните думи: "Не искам да го поправя. Не мога да го поправя. Опитах се".

Ето че за първи път Billie ни допуска толкова близо до себе си и в такива детайли разказва за личния си живот.

Снимка: Facebook@billieeilish 

billie eilish връзката разкри детайли
Сподели
Свързани новини